Filtrare
Reseaza filtre

Vinuri - Gustul Savuros al vinurilor de Calitate Superioara

   Vinuri pentru fiecare degustător, pentru fiecare persoană care are nevoie de un pahar din licoarea zeilor pentru a povesti momentele importante ale zilei alături de persoanele dragi. Alegerea de vinuri este o chestiune de gust. Dar la TotalWine.ro vinul este o artă, este plăcerea de a recomanda aroma potrivită. Acum câțiva ani, i-am spus unui prieten că urmează să vizitez o crama de vinuri. El a întrebat - Cumpărați vinuri de acolo?
  Răspunsul meu rapid a fost - Da! Apoi a întrebat - De ce să cumpăr vinuri de la o crama de vinuri? Sunt mai scumpe decât la supermarket! Ei bine, da, vinurile de la crama de vinuri sunt adesea mai scumpe decât vinurile pe care le veți găsi într-un supermarket. Dar, nu sunt aceleași vinuri. Vinurile pe care le vedeți pe piață sunt vinurile de mare producție ale cramei.

  Crama de vinuri produce în masă acele vinuri pe care le găsim în magazine, astfel încât să le poată distribui în toată țara și în întreaga lume. Și aceste vinuri produse în masă tind să fie mai puțin costisitoare. Dar, vinurile pe care le veți găsi la o crama de vinuri sunt de obicei cele pe care nu le produc în masă și nu le distribuie pe scară largă. Acestea sunt producții mai mici, fie pentru vânzare exclusivă la cramă, fie prin cluburile lor de vin.
  Deci, răspunsul simplu la întrebarea prietenului meu este că sortimentele de vinuri vândute la o crama de vinuri sunt pur și simplu vinuri mai bune. Un alt motiv pentru a cumpăra vinuri de la o crama de vinuri este că vei putea să le încerci înainte să le cumperi. În plus, la o crama de vinuri, de multe ori vei găsi și cazare.

Petrece o zi printre vinuri, povești și descoperă istorii la o crama de vinuri

   Vinuri prezentate de somelieri consacrați. O zi petrecută printre vițe de vie și povești cu struguri va fi reconfortantă la o crama de vinuri. Află cum se produce vinul, cum este depozitat, dar fă o plimbare printre butașii de vie, de acolo vine seva licorii. Ați ales vreodată o sticlă frumoasă de vin la un magazin și apoi ați deschis-o mai târziu doar pentru a descoperi că nu era la fel de bun pe cât vă așteptați și cu siguranță nu merită prețul plătit?
  Ei bine, asta nu se întâmplă când degustați și cumpărați vinuri la o crama de vinuri. Deci, dacă sunteți gata pentru următorul nivel de vinuri, cele mai bune decât ceea ce veți găsi în supermarket, răsfățați-vă cu o vizită la cramă. Aici este cel mai bun loc pentru a afla mai multe despre vinuri și poate chiar să vă întâlniți cu vinificatorul.

  Veți avea ocazia să gustați și să cumpărați niște vinuri cu adevărat excelente. Și, la prețuri rezonabile. Hai noroc! Ați observat că unii oameni înclină să cumpere vinuri online, în loc să cumpere de la magazin? Acest lucru se întâmplă din motive întemeiate, deoarece vânzătorii de vinuri online se străduiesc să vândă produse de calitate. Ultimul lucru de care are nevoie un magazin online sunt recenziile proaste.
  Vânzarea vinuri online înseamnă că TotalWine.ro va face tot posibilul să-și mențină un nume bun în piață și să satisfacă dorința clienților. Dacă un client are nevoie de un anumit vin, poate să trimită mesaj, iar comanda se procesează rapid. Orice vin doriți, aici veți găsi. Soiuri alese și testate, degustate și recomandate pentru orice moment al zilei sau pentru orice fel de mâncare. O sticlă de vin de la o crama de vinuri este aproape de tine prin apăsarea butonului cumpără.

Crama de vinuri este una dintre marile plăceri ale iubitorilor de vinuri frantuzesti

   Crama de vinuri perfectă, conform poveștilor unor prieteni pricepuți într-ale vinurilor, ar avea vinul potrivit pentru fiecare ocazie, fiecare masă, fiecare dispoziție. O crama de vinuri echilibrată ar trebui să ofere un amestec bun de arome. Iar pentru a descoperi adevăratele arome, trebuie să guști și să deguști soiuri de vinuri frantuzesti. Secretul cramelor din Franța, dar de oriunde din lume, stă în - o temperatură scăzută, întuneric și liniște, cu o anumită cantitate de umiditate permisă.
   Sunt multe lucruri care fac din Franța o destinație preferată de vacanță. Dar o vizită în sudul țării, impune și un tur la o crama de vinuri din regiune. Oamenii au crescut struguri, i-au presat și au fermentat mustul de când se știu. Aici totul este despre tradiții și arta de a face vinuri frantuzesti. Există chiar dovezi că romanii au adus viticultura în regiune în secolul al VI-lea î.Hr.

  Astăzi, Franța produce anual aproximativ opt miliarde de sticle cu vinuri frantuzesti, iar gama de regiuni și soiuri a țării este purtătoare de standarde în vinificația modernă. Dar cu atât de multe opțiuni de la o crama de vinuri din Franța, alegerea unei singure sticle pentru a o aduce acasă poate fi descurajantă. Iată câteva dintre lucrurile esențiale pe care trebuie să le știți când veți merge în Franța pentru niște vinuri pentru prieteni.
  Un lucru important de știut despre vinuri frantuzesti care poate fi confuz este faptul că soiurile de struguri nu sunt aproape niciodată notate pe etichetă. Așadar, când alegeți vinuri frantuzesti, gândiți-vă din ce regiune ați prefera să fie vinul, pentru că aceste denumiri se află înscrise pe etichete. Alegeți apoi după nivelul de creștere, adică dacă vinul provine dintr-o vie tânără sau după felul solului în care a crescut. Toate acestea influențează calitatea acestor vinuri frantuzesti.

De ce ar trebui să cumpărați vinuri italiene de la TotalWine.ro?

   Vinuri italiene am descoperit că sunt vândute în fiecare an și industrii întregi sunt construite în jurul băuturii. Mai mult, sunt mulți cei care apreciază soiurile de vinuri italiene încât vor căuta recolte de calitate superioară. Multe țări au tradiții bogate de vinificație, dar poate Italia este cea mai renumită pentru gama largă și calitatea extrem de înaltă a vinurilor pe care le produce. Practic, fiecare regiune din țară are cel puțin un vin care este originar din acea regiune și este vândut pe toată lumea.
  Multe familii au crame de vinuri moștenite din generație în generație. De secole există o bogată tradiție care se învârte în jurul vinificației a soiurilor de vinuri italiene care sunt o parte importantă a culturii italiene. Pentru mulți, tradiția lungă și istoria din spatele multor vinuri italiene înseamnă calitate. Există sute de vinuri italiene disponibile, toate având propriile metode și gusturi de producție unice.

  Cercetări recente au arătat că vinul roșu, în special, este extrem de bun pentru organism atunci când este băut cu măsură. Poate ajuta la orice, de la prevenirea bolilor de inimă până la accident vascular cerebral. Desigur, Italia are o lungă și prestigioasă istorie de a crea vinuri italiene roșii grozave. Există sute de variante pe care pasionatul iubitor de vinuri le poate încerca.
  A existat întotdeauna un anumit romantism și o eleganță atașate culturii italiene în ansamblu, iar soiurile de vinuri italiene sunt împletite cu cultura respectivă. Multe țări au tradiții bogate de vinificație, iar vinul este iubit în întreaga lume. La TotalWine.ro am selectat personal vinuri care reprezintă cel mai bine soiurile de struguri și zonele din care provin.

vinuri
crama de vinuri
vinuri frantuzesti
livrare grauita

Livrare gratuita
Adauga in cos produse de minim 400 lei si iti livram gratuit comanda la adresa ta!

vinuri premium

Vinuri premium
Avem cea mai variata gama de vinuri premium, va asteptam sa o descoperiti!

preturi avantajoase

Preturi avantajoase
Scopul nostru este sa oferim produse deosebite la un pret accesibil!

divider
PRODUCATORI
divider