Medalie de Aur la Mundus Vini
Medalie de Aur la Berlin Wine Trophy
Medalie de Aur la Women’s International Trophy
Doppio Passo Prosecco DOC provine dintr-o mica podgorie – Asolo inca nu foarte bine cunoscuta din vasta regiune Prosecco din nordul Italiei.
A doua fermentare este un proces indelungat si bland, desfasurat la temperatura controlata, ce confera vinului o culoare discreta si un perlaj fin si delicat.
Buchetul este delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de pere, mere verzi coapte și citrice.
Proaspat și moale pe palatin, cu o aroma fructata fina si persistenta cu note de mere coapte, pere si lamaie este companionul ideal pentru preparate de patiserie usor dulci.
Posgustul este armonios si persistent.
Asocieri culinare: Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate de patiserie usor indulcite, macarons, prajituri usor racite.
Temperatura de servire: 5°- 7° C
Tara: Italia
Regiune: Prosecco DOC
Soiul: Glera
Volum alcool: 11%